Hírek

2007.11.15. 06:30

Vera kövéren ragyog, Angelina csontsovány, de új gyereket akar

Tóth Vera jobban ragyog, mint valaha – látható a Terefere magazin fotóján. Az énekesnő túltette magát a szerelmi csalódáson – mondta el Stefanek Aranka főszerkesztő.

BAMA

Fürdik a férfiak bókjaiban, és itt ne csodálkozzanak azok, akik a botsáskaszerű, modell alakú lányokat részesítik előnyben. Vera gusztusosan gömbölyödik, és akad, aki pont ezt szereti. Nincs szüksége tehát fogyasztóshow-beli kiképzésre.

Angelina Jolie viszont kórosan sovány. Arca beesett, karja-lába olyan vékony, mint a pálcika. Hol van már a szépen kidolgozott izomzatú akcióhősnő? De tagadja, hogy anorexiás lenne, vagy más betegségben szenvedne. Sőt, újra gyereket vállal.

Párductestű szépségeket hasonlít össze a magazin e heti száma. Horváth Évát, az egyik kereskedelmi csatorna műsorvezetőjét, és Debreczeni Zita modellt. Aki egyben sikeres üzletasszony is. Mindketten magányosak, a férfiak ugyanis most éppen elkerülik őket. Lehet, hogy ilyen korszakban vannak, esetleg nagyon igényesek. De az is elképzelhető, az erősebbik nemnek ennyi szépség és siker láttán inába száll a bátorsága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!