Hírek

2007.11.17. 17:06

Téli élménykert az Állatkertben

M.V.

November 16-tól egészen december 24-ig különleges programokkal várja a családokat a Fővárosi Állat- és Növénykert. A csaknem hathetes program megindításával az Állatkertnek az volt a célja, hogy az ünnepet megelőző hetekben az ilyenkor szokásos „vásárlási láz” mellett alternatív, élményekben gazdag, maradandó programot kínáljon a családok számára.

A „téli élménykert” elnevezésű program harminckilenc napja során változatos gyermekprogramokkal, játékparkkal, játszóbarlanggal, állatbemutatókkal kedveskedik apróbb és nagyobb látogatóinak az Állatkert. A Norvégházban az állatkerti Mikulás ajándékokkal várja a gyermekeket, lesz pónilovaglás, kocsikázás, és számos meglepetés program is. Természetesen az állatok és a növények is láthatóak, hiszen a téli időszakban a kert szinte valamennyi lakója ugyanúgy megtekinthető, mint a nyári szezonban. A hangulatot ünnepi díszkivilágítás teszi egyedivé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!