Hírek

2007.11.18. 16:49

Szervezett bűnözéssel gyanúsítják Mehmet Karcsi édesanyját

Képtelenségnek tartja Mehmet Karcsi török édesapja, hogy bármi köze lenne volt felesége drogügyéhez, írta tegnapi közleményében a férfi jogi képviselője.

BAMA

A férfi az ügy tisztázódásáig a gyermek elhelyezéséért folytatott jogi küzdelmet is felfüggeszti. Karcsi édesanyját - aki hosszú jogi küzdelem után szerezte vissza Törökországba csempészett fiát volt férjétől – kedden a horgosi határátkelő szerbiai oldalán fogtál el 80 darab ecstasy tablettával és 5,3 gramm amfetaminnal. Az édesanya ügyvédje, Radovan Cvejic úgy véli védencét kelepcébe csalták, s vélhetőleg volt férje rejtette az autóba bosszúból a drogot. Cvejic szerint ellentmond a drogcsempészetnek, hogy a kábítószer csak az ülés háttámlájának zsebébe volt téve, illetve olyan kis mennyiségű volt, hogy eladásával kevesebb pénzt tudott volna keresni, mint a külföldön vásárolt ruhák továbbadásával. A nőre a szerb törvények szerint 5-15 évig terjedő börtönbüntetés is várhat, mivel szervezett bűnözésnek számít, hogy a drogot szállító autóban ketten – jelenlegi férjével – ültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!