Hírek

2007.11.16. 16:13

Rajtakapták a bringával szeretkező férfit

Saját kerékpárjával fajtalankodott egy skót férfi, ám a bizarr randevúnak rendőrségi feljelentés lett a vége

Farkas Károly

Egy aprócska skót szálloda két női alkalmazottját sokkoló élmény érte, mikor egyik férfi vendégük szobájába nyitottak. Az 51 éves férfi ugyanis letolt nadrággal éppen kerékpárjával szeretkezett.

A drótszamárral folytatott bizarr légyottnak a megbotránkozott takarítónők azonnal véget vetettek és rendőrt hívtak, akik közszemérem-sértés miatt feljelentették. A bíró - bár bevallotta, hogy pályafutása során még ilyen röhejes üggyel nem találkozott - három év felfüggesztett börtönre ítélta a szerencsétlen sportfanatikust. Ez idő alatt egy szociális felügyelő hetenként meglátogatja, így biztosítva, nehogy „visszaessen.”

Az ítélet nagy felháborodást váltott ki Nagy-Britanniában, lévén a férfi igazán nem a nyilvánosság előtt követte el bűnét. A lapok erőteljesen bírálták az igazságszolgáltatás visszásságait. Igaz, a szigetországban nem ez az első bizarr ítélet ilyen bizarr ügyben: 1996-ban egy villanyszerelőt azért ítéltek el, mert a vakolókanalával folytatott romantikus kapcsolatot.

A jelenlegi ügyben elítélt férfi azzal védekezett, hogy részeg volt és meg akarta tréfálni a takarítónőket. A tréfát azonban már valószínűleg ő sem tartja viccesnek, mivel a nagy nyilvánosságot kapott ügy miatt már kétszer kellett lakhelyet váltania, mivel állandóan felismerték a nyílt utcán. Arról nem is beszélve, hogy a szenvedélyes kerékpárosnak azóta valósággal kínszenvedés bicajra pattannia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!