Hírek

2007.10.04. 15:37

Telekom-erőfeszítések a környezet védelmében

A legújabb, nemzetközi GRI G3 (harmadik generációs nemzetközi jelentéskészítési) irányelveknek megfelelő fenntarthatósági jelentést adott ki a Magyar Telekom a 2006. évi tevékenységeiről és eredményeiről.

BAMA

A távközlési társaság immáron hat éve dokumentálja jelentésekben a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés érdekében tett erőfeszítéseit. A tavaly bevezetett GRI G3 irányelv az egyik legszigorúbb és legkorszerűbb szempontrendszer, ami alapján a világ nagyvállalatai készítik hasonló jelentéseiket. A Magyar Telekom fenntarthatósági törekvéseit és eredményeit hagyományosan minden évben fórum keretében egyezteti több fontos társadalmi és szakmai szervezettel.

Idén november 26-án találkoznak, hogy megbeszéljék a kiadott jelentés részleteit, valamint az érdekelt felek elvárásait. A jelentésből környezetvédelmi okokból mindössze 200-200 példány jelent meg nyomtatott formában (angol és magyar nyelven), természetesen 100 százalékban újrahasznosított papíron, de a dokumentum elektronikus úton is hozzáférhető a www.magyartelekom.hu oldalon. A [email protected] e-mail címen a jelentésben foglaltakkal kapcsolatos észrevételeket örömmel fogadják.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!