Hírek

2007.10.13. 14:40

Karsai nem ment el az MSZP frakcióülésére

mti

Karsai József, a miniszterelnököt az utóbbi időben többször bíráló battonyai polgármester nem vesz részt az MSZP frakcióülésén, mert azt tejesen értelmetlennek tartja. A szocialista politikus erről szombaton délelőtt nyilatkozott.

Karsai József úgy fogalmazott: felesleges lenne azért ott lennie az ülésen, hogy megismételje a tiltakozását.

Tudomása szerint a szocialista polgármesterek nagy része amúgy sem ér rá szombaton, mert hétvégén a többségnek programja van a választóival, ahogyan neki is. (Az MSZP frakcióban 38 polgármester ül és összesen nagyjából 100 önkormányzati tisztségviselőt érinthet az összeférhetetlenségi javaslat.)

Véleménye szerint, Gyurcsány Ferenc már többször cselekedett teljesen ellentétesen azzal, amire a frakció felhatalmazta. Példaként említette, hogy egy héttel ezelőtt a képviselőcsoport ülésén nem arra hatalmazták fel a kormányfőt, hogy népszavazási kezdeményezést jelentsen be, hanem arra, hogy a hét pontról beszéljenek, dolgozzák ki a javaslatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!