Hírek

2007.06.17. 10:26

Aki prostinak megy...

A hazai, önjelölt sztárocskák az utóbbi időszakban egyre többet panaszkodnak a bulvársajtóra. Pedig éppen ők azok, akik képesek hülyét is csinálni magukból csak azért, hogy a médiumokban feltűnhessenek.

Stanga István

Olvasom, hogy Zalatnay Saroltának elege lett a bulvársajtóból, sőt, az egyik lap ellen egy százmilliós pert fontolgat. Cininél álítólag az a cikk verte ki a biztosítékot, amelyik arról szólt, hogy telefonon lánya elrablásával fenyegette meg valaki. Szerinte semmilyen életveszélyes zsarolásról nem volt szó, csupán azt kérdezte meg az ismeretlen hívó, hogy mennyit ér neki Niki élete. Az énekesnő úgy döntött, ezentúl perre visz minden hamis állítást, s az elsőt rögtön meg is indítja, mihelyt összejön a perköltségre való pénze.

Nos, különösebben nem érdekel az egykor szebb napokat látott Zalatnay felháborodása. Az azonban tény, hogy a hazai celebek közül egyre többen vannak kiakadva a bulvársajtóra. Ez eddig rendben is lenne, csakhogy zömmel olyanok vannak megsértődve a különféle lapokra, televíziókra, akik korábban képesek voltak bármit megtenni azért, hogy azokban szerepelhessenek.

A sor szinte vég nélküli... Gondoljunk csak Schobert Norbira, Kelemen Annára, Kiszel Tündére, Molnár „Nagy Ő” Anikóra... és a sor szinte vég nélkül folytatható. Ezek az emberek képtelenek meglenni reflektorfény nélkül, s mivel értéket sokkal nehezebb produkálni, mint valamilyen extremitást, ezért hát az utóbbi révén szereztek „hírnevet”. Nem volt ez alól kivétel Cini sem, akinek egyfelől hízelgett a fokozott érdeklődés, másfelől meg bevételi forrást jelentett. Elég csak emlékeznünk mondjuk arra, hogy az utolsó, szabadlábon töltött napjait éppen úgy eladta egy tévének, mint a börtönbelieket.

Ne értsenek félre, ha valakinek az mániája, hogy akár hülyét is csinál magából egy címlapért, ám legyen. De akkor se lepődjön meg, ha az a média, amely felemelte, esetleg belegázol az életébe. Megjegyzem, az igazi gigasztárok (például a hollywoodi filmcsillagok) tökéletesen tisztában vannak a bulvár média természetrajzával, s még a leglesújtóbb cikkekhez is próbálnak jó képet vágni. Pedig nyilván Mel Gibson sem örült, amikor hullarészeg önmagát látta vissza a lapokban, avagy az a Hugh Grant, akinek egy utcalánnyal való kalandját teregette ki a sajtó, hogy mondjuk Britney Spears-ről már ne is beszéljünk.

Igaz, az említett, valódi sztárok – ellentétben az itthoni műmájerekkel – jól ismerik a mondást, amely (finomítva) valahogy így hangzik: aki prostituáltnak megy, ne csodálkozzon, ha ágyba akarják vinni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!