Hírek

2007.05.25. 15:08

Százmilliós per a busztársaság ellen a törött Ferrari miatt

Mintegy 110 millió forintra perli a brit Wilts and Dorset busztársaságot egy autós, mert véleménye szerint a figyelmetlen buszsofőr törte össze a több mint 200 millió forint értékű Ferrariját.

BAMA

A vörös Ferrari Enzo egyike annak a kézzel készült típusnak, amelyből mindössze 400 darab készül kézzel az olaszországi Modenában. 399 darab gyűjtőknél talált gazdára, míg egyet II. János Pál pápa kapott ajándékba. Ez utóbbi autót egyébként több mint 270 millió forintért árverezték el 2005-ben, s az összeget az indonéz cunami áldozatainak megsegítésére fordították.

Az ingatlanokkal foglalkozó mágnás, Frank Mountain ragaszkodik ahhoz, hogy a buszsofőr túl gyorsan hajtott, egy kanyarban átsodródott a szembejövő sávba, hol csúnyán összetörte autóját. A balesetben ugyan senki nem sérült meg, de a járművet horribilis összegért kellett megjavíttatni Modenában. A buszvezető egyébként nem tartja felelősnek magát a balesetért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!