Hírek

2006.08.05. 15:47

A Fidelitas csatlakozik a Fidesz kiáltványához

Fidelitas csatlakozik a Fidesz vezetői által közzétett Jó reggelt, Magyarország! című kiáltványhoz, mondta a szervezet elnöke szombaton Tokajban, a Fidelitas nyári táborában.

BAMA

Szijjártó Péter úgy fogalmazott, hogy tizenhat évvel a rendszerváltás után nem szeretnének olyan országban élni, ahol a kormányzat nyílt és szervezett politikai hazugságokkal tartja meg a hatalmát. A kampányban következetesen cáfolták, hogy nem lesz tandíj, mégis lett - említett példát, hozzátéve, hogy a kormány teljesen az ellenkezőjét teszi annak, amit megígért, magyarán becsapta a fiatalokat. A Fidelitas egyébként minden, a tandíj eltörlésével kapcsolatos demonstrációt támogat, bár a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) politikamentes, a céljaik közösek.

Ugyan Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke csak vasárnap mutatja be a Jó reggelt, Magyarország! aláírásgyűjtő ívet és az akció arculatát, a Fidelitas az eddig megismert részletek alapján támogatja azt és csatlakozik a programhoz - tette hozzá Szijjártó Péter.

A következő hetekben több ezer Fidelitas-aktivista vesz részt az aláírásgyűjtésben, rendezvények szervezésében, és készül a szeptember 23-i záró eseményre, amelyet a budapesti Hősök terén tartanak.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!