Hírek

2006.07.04. 20:37

Óvakodjanak a megtévesztő előfizetési kampánytól!

Az Axel Springer-Budapest Kiadói Kft. elhatárolódik a Balogh és Tsa Lap-ker Kft. (6701 Szeged, Pf. 223.) előfizetői ajánlatától. A Balogh és Tsa Lap-ker Kft. több folyóirattal együtt az Axel Springer-Budapest Kiadói Kft. lapcsalád három kiadványát, a TVR Hét, a Kiskegyed és a Lakáskultúra című újságokat kínálja kedvezményes előfizetésre. Eszerint a TVR Hét című újságra 2006. júliusától decemberig 2 980, a Kiskegyedre 2 840, míg a Lakáskultúrára 2 450 forintos áron lehet előfizetni.

BAMA

Az akcióról megjelent hirdetés szerint azok, akik 2006. július 20-ig postai csekken előfizetnek a fent felsorolt újságokra, nyereménysorsoláson vehetnek részt. Az előfizetői ajánlat szerint a nyeremény fődíja egy személygépkocsi, továbbá 2006. augusztus 20-án kisorsolnak hat robogót, négy hordozható személyi számítógépet, tíz házimozi rendszert és húsz darab mobiltelefont.

Az Axel Springer-Budapest Kiadói Kft. nem hirdetett meg nyereményjátékot, sem pedig kedvezményes előfizetői akciót ezekre a lapjaira a fent említett cég közreműködésével. Lapjainkra előfizetni továbbra is a Magyar Postánál, illetve kiadónk ügyfélszolgálatánál lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!