Hírek

2006.04.26. 12:37

Tom Cruise, a pelenkázás nagymestere

Tom Cruise gyermeke megszületése óta mesteri fokra emelte a jártasságát és a szakértelmét a koszos pelenkák cseréje terén...

BAMA

Nemrég született meg a kis Suri, Katie Holmes és Tom Cruise közös gyermeke. Azóta azonban Tom szinte nem is alszik, mert szeretne mintpapaként is bemutatkozni, s egyúttal eleget tenni mindenféle atyai kötelezettségeinek.

Az ifú anyát és gyermekét ugyan Amerikában hagyta a Mission Impossible III című film londoni bemutatójának idejére, a vörös szőnyegen azonban egy nagy plüssmacival a kezében jelent meg, s majd négy órán át egyhuzamban szórakoztatta rajongóit és tévéstábokat.

Kijelentette, hogy már "milliárd alkalommal" beszélt telefonon Katie-vel, s elmesélte azt is, hogy egy repülőgép és egy pilóta készenlétben várja, hogy bármelyik pillanatban, amikor kedve szottyan, a családjához repítse őt. Tom Cruise azzal is eldicsekedett, hogy szinte rajongással cserélgeti gyermeke pelenkáit, amit már nagymesteri szinten végez.

A bemutatón gyermekeivel, Connorral és Isabellával jelent meg, akiket még Nicole Kidmannel kötött házassága idején fogadtak örökbe, s akik jelenleg anyjukkal élnek.

Nicole a kis Suri megszületése után nyilvánossan gratulált Katie Holmesnak, azonban "megfeledkezett" arról, hogy volt férjét is megemlítse köszöntő szavaiban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!