Hírek

2006.02.03. 12:21

Tovább bővült a Fidesz szövetsége

Választási megállapodást írt alá Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és Császár Antal, a Vállalkozók Pártjának vezetője pénteken Budapesten.

BAMA

A Vállalkozók pártja négy listás - országos, területi - helyet kap, Hevesben és Somogyban pedig két egyéni jelöltjük  indulhat a Fidesszel közösen - mondta el újságíróknak Császár Antal.  Orbán Viktor hozzátette: egy listás helyet biztosítanak egy roma vállalkozónak.

Orbán Viktor a megállapodás aláírása előtt elmondott beszédében arról szólt: az államnak szolidárisnak kell lennie a vállalkozókkal, vagyis csökkenteni kell a tb-járulékot, meg kell védeni a magyar termékeket és szolgáltatásokat, a közbeszerzéseknél pedig előnyben kell részesíteni a magyar vállalkozókat. Ha ez megtörténik, akkor elvárható tőlük, hogy munkahelyeket teremtsenek és alkalmazottaiknak  több bért fizessenek - tette hozzá. A Vállalkozók Pártjának elnöke elmondta: programjukban szerepel az egykulcsos adó, a járulékcsökkentés és a jövedéki törvény megreformálása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!