Hírek

2005.09.28. 00:00

Visszatérő rabló fosztotta ki a játéktermet?

Szeptemberben már másodszor rabolták ki az újlipótvárosi Pannónia utcában lévő játéktermet. Tegnap hajnali egy óra tájban egy ismeretlen, 25 év körüli férfi fegyverrel megfenyegette az alkalmazottat, majd a bevétel átadására kényszerítette. A körülbelül 175 centiméter magas rabló sötétzöld kapucnis felsőt, világoskék farmert, az arca előtt vékony sálat viselt.

Sz. L.

Szeptember 3-án, hajnali fél négykor már járt egy hasonló életkorú bűnöző a játékteremben. Akkor is elvitte a néhány százezer forintnyi bevételt. Akkor az alkalmazott 175–180 centiméterre becsülte a magasságát, és 25–30 évre az életkorát. Akkor szintén világoskék farmerban volt, melyhez világos pulóvert és szürke maszkot viselt. A BRFK rablási osztályának nyomozói vizsgálják, hogy visszatérő rablóról van-e szó, a játéktermet ugyanis tavaly szeptember 13-án szintén kifosztották. Az akkori rabló erősen hasonlított a mostanihoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!