Hírek

2005.07.13. 00:00

Repül a fehér labda, ki tudja, hol áll meg

Egyeseknek furcsa ez a sport. Azt kérdezik, mi az érdekes abban, hogy különböző távolságból elüssék az apró, fehér labdát. Ám mégis annyian imádják. A golf valamikor úri sportnak számított, és férfiak űzték. Aztán a hölgyek is csatlakoztak.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="125"] Qka MC száját használta Richie Pi golfpályának
[/caption]Ma indul az OTP Bank Ladies Central European Open Golf Tournament háromnapos viadala Tatán. A verseny előtt két nappal megérkezett a csodaszép, mindössze tizenöt éves, angol Henni Brockway is. A szigetországi lány még amatőr szinten űzi a sportot, ám kiváló eredményei lehetővé teszik, hogy Tatán, a professzionális versenyen is rajthoz álljon. Henninek nem titkolt vágya, hogy egy napon Európa, majd a világ legjobb női játékosa legyen.

A tatai versenyre számos ismert ember is hivatalos. Ma az úgynevezett Pro-am versenyt tartják, vagyis a profik amatőrökkel lépnek a pályára. Tatára várják Árpa Attilát és menyasszonyát, Tomán Szabina modellt, Koós Rékát, a nyuszis magazinból ismert két hölgyet, Bódi Sylviát és Hargitai Beát. Ahogy rajtuk kívül Császár Előd, Csonka Abdrás, Liptai Claudia és Gesztesi Károly is megpróbálkozik a játékkal. Csomor Csilla, a Barátok közt Berényi Zsuzsája azonban nem újonc a golfban. Az Animal Cannibals két tagja, Richie Pi és Qka MC is megérkezik a versenyre. Saját bevallásuk szerint Pesten már gyakoroltak – tehát nyerniük kell. Ha esik, ha fúj – mondják a szervezők – golfverseny akkor is lesz Tatán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!