Hírek

2005.07.12. 00:00

Nemzedékek vonatoztak ovisokkal és sztárokkal

Dávid Szonja

– Bár lóg az eső lába, itt fergeteges a hangulat. A gyerekek és a felnőttek is jól szórakoznak. Már a vonaton is programok várták a résztvevőket. Itt, Agárdon folytatódik a vidámság – mondta a Reggelnek Kalas Éva programszervező.

A Magyar Államvasutak rendezvénysorozatának a mostani a második állomása. Az esemény célja a figyelemfelhívás. Mégpedig arra, hogy hasznosan is eltölthetjük az időnket a vonaton. A családok ilyenkor például gondtalanul beszélgethetnek. Hiszen, ha autóval utaznak, akkor megoszlik a figyelem, mert valakinek vezetni is kell. Így a sofőr főként a kormánnyal és a forgalommal foglalkozik, nem a hátul ülő gyerekekkel. A vasúti közlekedés alkalmával megismerkedhetünk utastársainkkal, akár barátságokat is köthetünk. A rendezvény hangsúlyozza a beszélgetés fontosságát, a családok jelentőségét, a generációk gondtalan együttélését. A Budapest–Agárd útvonalat 150 érdeklődő és népszerű sztárok vonatozták végig.

Az eseményen részt vettek az RTL Klub Barátok Közt sorozatának szereplői is. Farkasházi Réka és Deutsch Anita fiatal anyukaként jelenlétével hangsúlyozta a család minden tagjának fontosságát, pótolhatatlanságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!