Hírek

2005.07.14. 00:00

Forró gulyáslevesbe esett egy nyírbélteki kislány

Egy két és fél éves kislány életveszélyes égési sérüléseket szenvedett hétfőn este a Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei Nyírbélteken. A lakásban tartózkodó családtagok szerint a szerencsétlen baleset játék közben történt.

Vég M.

A kislányt a nyíregyházi kórház gyermekosztályára szállították és jelenleg is ott kezelik. A gyerek a konyhában labdázott. A tűzhely előtt a padlón egy négyliteres, gulyáslevessel teli edény volt, amibe játék közben beleesett. – A felelősség kérdését még vizsgáljuk – mondta el lapunknak Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Úgy tudjuk, hogy a felelősség megállapításának érdekében a rendőrség – kiskorú veszélyeztetése miatt – ismeretlen tettes ellen nyomozást indított.

– A kislány állapotát stabilizáltuk, tehát már nincs életveszélyben. Gyógyulása legalább három-négy hetet vesz majd igénybe – tudtuk meg dr. Dicső Ferenctől, a nyíregyházi kórház gyermekgyógyászati osztályának vezető főorvosától. További információk szolgáltatásához a szülők – érthető okok miatt – nem járultak hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!