Hírek

2005.07.07. 06:20

A Dunába lökte a rakparti ámokfutó

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított büntetőeljárást a BRFK az ellen az ismeretlen ellen, aki kedden késő este egy karambol után elhajtott egy fővárosi helyszínről.

Szemán L.

[caption id="" align="alignleft" width="249"] Tűzoltók emelték ki a pesti rakparton a vízbe lökött Seatot
[/caption]A XIII. kerületben, a Dráva utca felől egy sötétkék színű Seat hajtott az újpesti rakpart irányába. Lekanyarodott a Duna-parti parkolóba és ott – eddig még tisztázatlan okból – összeütközött a parkolóban haladó bordó színű VW Golffal. A Seat az ütközéstől a Dunába esett, ahol a vízből kiálló köveken állt meg. A HavariaPress jelentése szerint a Seat 27 éves péceli sofőrje még időben ki tudott ugrani a folyómederbe zuhanó autóból. A mentők megfigyelésre kórházba szállították. Tegnap délelőtt kihallgatták a rendőrök. A vízben végződött karambol másik részese, a VW Golf vezetője még csak nem is fékezett, megállás nélkül elhajtott a rakpartról. Mivel anélkül hajtott el, hogy meggyőződött volna arról, megsérült-e valaki, segítségnyújtás elmulasztása miatt kell majd felelnie. Mindenesetre a VW fényezése jó darabon lejött, így a vétkes sofőrnek vélhetően autószerelőhöz kell vinnie járművét.

Szemán L. Tűzoltók emelték ki a pesti rakparton a vízbe lökött Seatot -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!