Hírek

2005.06.14. 00:00

Újabb asszony került a Milan családba

Az utóbbi időben divatba jött a Milan-csatárok között, hogy Európán kívül kötnek házasságot.

Dénes Tamás

Igaz, Andrij Sevcsenkónak és Hernán Crespónak is alapos oka volt arra, hogy Lombardiától távol mondjon igent választottjának: Seva felesége egy amerikai modell, Hernán pedig szülőhazájában vezette oltár elé kislánya édesanyját, Alessia Rossit. A lakodalmon a klub is képviseltette magát. Egyrészt ezzel is kifejezve, hogy a legutóbbi idényben kölcsönben a csapatnál futballozó argentin – aki ezért mondta le a Konföderációs-kupán való szereplést – a piros-feketékhez tartozik, másrészt ott nagyon adnak az ilyesmire.

Egyébként az utóbbi másfél évben valóságos házasodási láz és bő gyermekáldás köszöntött a Milan futballistáira. Seva felesége, Kristen Pazik már ,,félidős” terhes volt esküvőjük idején az október végén világra jött Jordannel, Didának november utolsó napjaiban szült fiút a felesége, Belo Horizontéban, a 2004-es Európa-bajnokság alatt jött világra Rino Gattuso első gyermeke, Gabriela – az ifjú apa haza is utazott az olaszok utolsó mecscséről –, megszületett Andrea Pirlo és Brocchi gyermeke is.

A legnagyobb érdeklődés kétségtelenül Billy Costacurta esküvőjét követte – ő többszöri szakítás, majd látványos kibékülés után Olaszország egyik legszebb hölgyét, Martina Colombarit vette végre feleségül. Milánóban mostanában azt pletykálják, hogy Kaka lesz a következő. Caroline, az ifjú brazil világklasszis választottja még nincs 18 éves, édesanyja egyébként a Christian Dior brazíliai leányvállalatának igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!