Hírek

2005.06.23. 06:39

Sztárok, ha szülnek

Hatalmas sokk érte Demi Moore-t (42). Az elmúlt hetekben ugyanis egyre több találgatás látott napvilágot, hogy lesz-e közös gyermekük jócskán fiatalabb szerelmével, Ashton Kutcherrel (27). A jólértesült pletykalapok most azt jelentették, hogy a hollywoodi szépség valóban várandós volt, de elvesztette a magzatot.

Gyulay Zoltán

Demi korában ugyanis az egészséges életmód ellenére is nagy a valószínűsége a veszélyeztetett terhességnek. A közös gyermek azonban változatlanul mindkettejük kívánsága. A Striptease sztárjának ugyanis már van három gyermeke a Bruce Willisszel (50) kötött házasságából. Néhány plasztikai műtétnek és a fiatal szeretőnek köszönhetően tizenöt esztendővel azt követően, hogy meztelenül mutatta gömbölyödő pocakját a Vanity Fair című amerikai magazin címlapján, azt tervezte, hogy ezúttal is levetkőzik.

A napokban Britney Spears (23) is fellépett – immár „másodmagával” – új klipjében, a Somedayben, igaz, ruhában. A leendő kismamát egyébként Hollywoodban babaruha-vásárlás közben lesték meg. Az ananova.com internetes honlap tudósítása szerint kizárólag a kislánymodellek között válogatott, vélhetőleg jobb ízléssel, mint ahogy saját ruhatárát választja ki. Természetesen ágyneműt és takarót is vett – kivétel nélkül rózsaszínűt. A pophercegnő mindezidáig nem árulta el, hogy férjével, Kevin Federline-nal (27) kislányt vagy fiút várnak-e (a titok fondorlatos módon derült ki), azt viszont előre közölte, hogy szülés közben Disney-rajzfilmdalokat kíván hallgatni.

Heidi Klum (31), a kifutók német sztárja és férje, a brit popsztár, Seal (42) ugyancsak gyermekáldás elé néz. Ráadásul azt tervezik, hogy odahagyják New York szennyezett levegőjét, és a friss leheletű Alpok országába, Svájcba hurcolkodnak át. Ez természetesen nemcsak a már meglévő és a nemsokára megszülető gyermekek számára lesz egészséges, Seal ugyanis nagyon szereti a német kosztot: a feketekenyér és a májas hurka a kedvence, legszívesebben csak ezen élne. Állítja, hogy jót tesz a hangjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!