Hírek

2005.06.04. 00:00

Pénzt gyűjt a kerekes a Mosolygó Kórháznak

L. M. A

– Színpadra lépett Vincze Lilla, Gaál Noémi, Bayer Ilona, Baby Gaby, Pokrivtsák Mónika és Simorjay Emese is – idéz néhány csinos hölgyet a sok közül Dr. Gémesi György. Gödöllő polgármestere egy tegnap este megtartott jótékonysági divatbemutató kapcsán nyilatkozott lapunknak. A városatya elmondta, a rendezvényen Konsánszky Dóra, Végső Gizella, Márton Rózsa és Bencsik Andrea ruhatervezők alkotásait viselték a sztárok. Az est fővédnőke Czigány Ildikó, a Malév első női kapitánya, Dr. Gémesi György és Csáky Bornemisza Éva grófnő volt. A hazatelepült főrang hozta létre a Mosolygó Kórház Alapítványt. A szervezet a hozzá beérkező adományokból a hazai, gyermekekkel foglalkozó gyógyintézményeket támogatja.

A pénzszerző akciók egyik motorja Albert Royaards holland jogász és bankár. A hatvanéves férfi országunkban kereken hatezer-kétszáz kilométert biciklizik, hogy pénzt és adományt gyűjtsön a Mosolygó Kórház Alapítványnak. – A Magyar Önkormányzatok Szövetségének tagjai szállással és ellátással támogatják Albert Royaardsot – indokolja meg szereplését Dr. Gémesi György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!