Hírek

2005.06.06. 06:36

Neoton holnap hajnalig

Hét év után a Puskás Ferenc Stadionban ismét színpadra lépett a Neoton Família, noha az akkori koncert az „utolsó” volt.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignright" width="320"] A Puskás Ferenc Stadion színpadán három órán át játszott a Neoton
[/caption]A koncerten annak ellenére, hogy csak a lottózókban lehetett jegyet kapni, szép számú közönség jött össze. A Népstadionban több szektor is zsúfolásig megtelt, ám a küzdőtéren volt az igazi buli. A régi slágerekre ropták a fiatalok. Bármennyire meglepő, nem a Neoton korosztálya váltott jegyet a koncertre, hanem a huszonévesek és a harmincasok.

A csapat a koncertre kicsit kibővült. A vokalisták között ott voltak a Pásztor lányok, vagyis a Neotones és a Fekete vonat csapatából Jónás Andrea, valamint a Back II Blackből Bebe. A megakoncerten a legendás Kétszázhúsz felett című slágerrel kezdett a csapat. A Holnap hajnalig nótát a közönség együtt énekelte a Neotonnal. A Medvetánc, az Eszterlánc, a Sandokan és még sorolhatnánk egykori slágereiket, amelyek most is dübörögtek. Hangulat volt a javából, még Csepregi Éva kisfia, Dávid is dob mögé ült és játszott.

A háromórás koncert után az egyik Duna-parti szórakozóhelyen gyűlt össze a Neoton Família. A partira legutolsónak Végvári Ádám érkezett, azonnal whiskyvel kínálták. Jó későn befutott Frenreisz Károly is, hogy gratuláljon a csapatnak. Éjjel fél kettőkor még ott ült a Neoton, és próbálta kiereszteni a gőzt, lehiggadni a óriás koncert után…

Szilágyi Ágnes Csepregi Éva és Joós István, az mTon marketingigazgatója a bulin A Puskás Ferenc Stadion színpadán három órán át játszott a Neoton -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!