Hírek

2005.06.24. 00:00

Mujahid Zoltánnal nyit a Malibu Kiadó

Első vallomás címmel megjelent az első megasztáros Mujahid Zoli CD-je. Végre – mondták sokan, hiszen lassan már az idei döntős versenyzők hanghordozói is készülnek. Zolinak ez az első lemeze, és a Malibu Kiadónak is ő az első énekese.

Sz. Á.

[caption id="" align="alignleft" width="112"] Mujahid Zoli igazi sikerre éhezik
[/caption]A jó torkú srác, miután vége lett az első Megasztárnak, több lemezkiadóval is próbálkozott. Nem sok sikerrel, és a TV2 is elengedte a kezét. Zoli nem titkolja, hogy igencsak depressziós időszaka következett. Ekkor találkozott a vadonatúj kiadóval. Zoli megrázta magát, és hamarosan megszülettek a dalok. Ugyanis a legtöbb dalnak ő maga írta a zenéjét. Olyan szövegírókkal dolgozott együtt, mint Szabó Marci, Orbán Tamás és Szabó Ágnes.

[caption id="" align="alignright" width="159"] Jegyesi csók: Szabó Leslie és párja
[/caption]A bemutatóra minden megasztáros eljött, aki tehette. Megérkezett Dér Heni, Tóth Vera, Szabó Leslie és Aczél Gergő, aki a megasztárosokról könyvet is írt. Zoli lemezét bulizós, forró nyári éjszakákon jó hallgatni. A Tűz és vágy című nótáról az juthat eszünkbe, hogy már csak a keleti bajadérok hiányoznak a srác mellől. A Mondd, mennyit ér című dal viszont romantikusabb húrokat penget.

Mujahid Zoli a Liszt Ferenc Zeneművészeti Akadémiára jár, és csak a zenének él. Nagy vágya, hogy sikeres legyen az album. Nem adja fel, hiszen a zenével sok mindent elmondhat, kitárulkozhat mások előtt. Ugyanúgy, ahogy ezt tette az Első vallomás című lemezén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!