Hírek

2005.06.06. 06:41

Le akarnak vetkőzni a Budapest Rádió lányai

Ha Tóth Vera levetkőzik, akkor mi is! – felkiáltással a Budapest Rádió lányai csatlakoztak a megasztároshoz. Időközben azonban módosítottak, ők nem fogyókúráznak, hanem mindenképpen megmutatják nőiességüket.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="279"] A BR-lányok balról jobbra: Szily Nóra, Sindelár Nóra, Palicska Irén, Demcsik Mónika, Deli Ancsa, Bóna Éva, Kormos Kata, Takács Aliz, Orosz Évi
[/caption]A megasztáros Tóth Vera úgy döntött, hogy megszabadul jó néhány kilójától. Már tíznél is többet leadott a feleslegből. S ha úgy érzi, már elég karcsú, nyilatkozta, akkor az egyik magazinnak levetkőzik. Ezt hallván a Budapest rádiós lányok úgy döntöttek, hogy ők is kipróbálják az Éva-kosztümöt. Nyilvánosság előtt.

Ám Takács Aliz, Palicska Irén, Bajkai Ági, Bóna Éva, Kiss Éva és társaik nem kezdenek el koplalni. Takács Aliz, a női csapat szóvivője azt mondja: ők vállalják magukat. Senki sem tökéletes. Az utcán is hozzájuk hasonló nők járkálnak. Ők a férfiak feleségei, szeretői, társai, nem mindig a szuperbabák. Nincs szilikonkeblük. Az is előfordul, hogy akad öt kiló felesleg is rajtuk. De természetes nők. Miért kell, hogy 17-18 éves lányok az anorexiától szenvedjenek csak azért, hogy valamelyik magazinban szerepeljenek. Tehát ha valamelyik magazintól felhívják őket, hogy vetkőzzenek, ők állnak rendelkezésükre.

Bár Aliz nem mondta ki, de érezhető, valami készül a Budapest Rádió boszorkánykonyhájában. Szervezkednek. Még az is előfordulhat, hogy néhány napon belül a honlapjukon honleányaink megmutatják, milyen nőies lehet a nő számítógépes retusálás és különböző plasztikai műtétek nélkül is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!