Hírek

2005.06.09. 11:50

HÍRsáv

BAMA

Molnár Albert lesz a PM új államtitkára
Molnár albertet, a miniszterelnök gazdasági tanácsadó testületének tagját javasolja a Pénzügyminisztérium új politikai államtitkárának Veres János, a tárca vezetője. Ő Katona Tamás helyére kerül, aki a tárca közigazgatási államtitkára lesz.

A Magyar Írószövetség felhívása a világ íróihoz
Emlékbizottságot alakított a Magyar Írószövetség az 1956-os forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulójának megünneplésére. Felhívással fordult a világ íróihoz azért, hogy vessék papírra emlékeiket. A szervezet azért akarja így megünnepelni az évfordulót, mert az írók fontos szerepet játszottak a forradalom előkészítésében.

Júliusban hallgatják meg Orbán Viktort
Orbán Viktor volt miniszterelnök július 6-án jelenik meg a családja meggazdagodását vizsgáló parlamenti bizottság előtt – jelentette be Molnár László, a testület szocialista elnöke. A bizottság arról kérdezi Orbánt, hogy a felesége résztulajdonában álló tokaj-hegyaljai cég kapott-e állami támogatásokat, adott-e tanácsot ehhez Orbán és ebből gazdagodott-e a család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!