Hírek

2005.06.24. 00:00

Emberek, vigyázni kell a tanácsokkal!

Szemán László

Hajlamos az ember a bölcsességnek álcázott marhaságokra. Így, az összetorlódott forgalomban különösen. A „káoszfőváros” ismét élhetetlennek bizonyult. Aki közlekedni próbált, vagy a Hárshegyen kötött ki, vagy apátiába esve még anyósát is szeretni kezdte, vagy tanácsokat adott. Például a városvezetésnek, hogy mit, kivel, hol és mikor kellene tenniük. Pedig a tanácsokkal igencsak vigyázni kell, emberek!
Mert itt van ennek a tegnap elítélt asszonynak az esete. Férje állítólag rendszeresen verte, ám hiába panaszkodott fűnek-fának, senki sem segített. Még a rendőrségre is bement, hogy feljelentse barbár urát, ám ott sem vették komolyan.
Sőt, a panaszát meghallgató rendőr azt találta kérdezni, miért nem öleti meg inkább. Az asszony talán csak egy pillanatra hökkent meg, majd mélyen elgondolkodott. „Miért is nem?” – kérdezte csak úgy magától. És bérgyilkosokkal megölette. Most pedig jól elítélték. Tegyük hozzá, hogy a viccelődő rendőr sem úszta meg, bár az ellene folyó eljárás végeredményéről még nincs információ.
Ami biztos: tegnap megint beállt Budapest, és tegnaptól nem adunk csak úgy tanácsokat fűnek-fának!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!