Hírek

2005.06.09. 07:11

Elindult a Csak szex és más semmi

A Belváros szívében forgatja Goda Krisztina a Csak szex és más semmi című moziját. A hazai színészek mellett Dobó Kata is főszerepet kapott a filmben.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Dobó Kata vezető színésznőt alakít a Csak szex és más semmi című filmben. Barátnőjét Schell Judit játssza, akinek minden vágya, hogy donort találjon
[/caption]Schell Judit először négy éve olvasta a forgatókönyvet. A színésznő nem tudja eldönteni, hogy jót tett-e a forgatókönyvnek a várakozás. Mindenesetre a főhősnő, Sárffy Dóra dramaturg életkorát most érte el – árulta el, sminkigazítás közben.

Színpadra szólították a színészeket. Nem tévedés, Goda Krisztina filmjének nagy része színházban játszódik. Schell Judit dramaturgot alakít, aki érzi, hogy biológiai órája igencsak ketyeg. A pasikban csalódott, ezért apadonor után néz. A színpadon éppen a színésznőt – akit Dobó Kata alakít – helyettesíti, miközben a színész – Csányi Sándor – szerelmet vall neki. Tessék, itt egy apának való, de vajon kell-e a dramaturgnőnek a férfi? Gesztesi Károly rendezőt alakít. Önző, arrogáns figura, több élő rendezőfigurából gyúrta össze - mondta. A rendezőnél még működik a szereposztó dívány is. Kiderül az is, hogy a Veszélyes viszonyokban játszó színésznők mind a szeretői. A színház sztárszínésznője, Keresztesi Zsófi – Dobó Kata – is behódolt a rendező nagy étvágyának.

A forgatást ebédszünet szakítja meg kis időre. Dobó Kata még utcai ruhában, magára terített fürdőköpenyben várja, hogy a sminkes kezelésbe vegye. A színésznő szép, hosszú, vörös haja, ezernyi tincsbe göndörödik, ez a természetes, és ez kell a szerephez is, hiszen dívát alakít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!