Hírek

2005.06.14. 00:00

Egyszeri segítséget adna Gyurcsány a rászorulóknak

Egyszeri plusztámogatást adna Gyurcsány Ferenc a rászoruló családoknak – az augusztus végi, szeptember eleji segítségről a miniszterelnök a parlamentben szólalt fel tegnap.

BAMA

Egyszeri plusztámogatást adna Gyurcsány Ferenc a rászoruló családoknak – az augusztus végi, szeptember eleji segítségről a miniszterelnök a parlamentben szólalt fel tegnap. – Azok körében, akik korábban rendszeres gyermekvédelmi támogatást kaptak, nagyon sokak számára ingyenes a tankönyv és az iskolai étkezés; adjunk ebben a körben nyár végén, valamikor augusztusban, szeptemberben egy ötezer forintos további egyszeri támogatást – jelentette ki kérdésre válaszolva a kormányfő. Gyurcsány Ferenc hozzátette: a támogatás 18 éves korig járna, és az iskolakezdést segítené a rászorulók körében. Gyurcsány Ferenc szólt arról is: három- és többgyermekesek esetén a családi adókedvezmény igénybevételi lehetőségét felemelnék hatmillió forintra. Ez a határ háromnál több gyermek esetén gyermekenként fél-fél millió forinttal növekedne, nyolcmillió forintig. A miniszterelnök szerint ezzel a nagycsaládosok körében is igazságos és méltányos lesz a támogatási rendszer.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!