Hírek

2005.06.09. 07:16

Bajor Imre öt év után ismét dalra fakadt, a nóták életérzéséről szólnak

Bajor Imre néhány hónapra a Balatonra tette át székhelyét. Pihen, ám tudja, hogy van még tartozása. Ezért a nyár folyamán ha törik, ha szakad még egyszer bevonul a stúdióba. Ugyanis őszre új Bajor-CD megjelenése várható.

Sz. Á.

[caption id="" align="alignleft" width="117"] Bajorimis lesz az új lemez
[/caption]A színésznek öt éve jelent meg második, Önök kérték című korongja, most pedig ismét dalra fakad. A készülő új lemezre már kilenc dalt felénekelt, kettő még hiányzik róla. Bajor a lemez címéről még nem döntött. Amikor megszületett mind a tizenegy dal, akkor érzi igazán, hogy miről szól. Ám azt már most tudja, hogy a kereskedelmi rádiók nem kapkodnak érte, nem játsszák nyakra-főre majd a számokat. Ugyanis az új CD-ről Bajor Imre azt állítja: saját életérzése köszön vissza, na meg talán korosztályáé is.

A Heti hetes sztárja esküszik a dallamos muzsikára, ezért ismét Wolf Péter lett a korong zeneszerzője. A szöveg pedig olyan lesz, mint Bajor maga. Ahogy ő mondja, olyan bajorimis. A készülő lemezről a színész még elárulta: lesznek rajta romantikus, melankolikus, kissé ironikus és vidámabb nóták is. A színész nyilvánosan egyetlen dalt énekelt el készülő lemezéről, mégpedig a Magyar Televízió NÉVshowR című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!