Hírek

2005.06.18. 07:30

A szívbeteg haldokoljon és ne garázdálkodjon!

Szemán László

Szeretem, ha egy katonai jellegű, értsd: militáns szervezet ad magára, és valóban az, ami. Egy rendőr nekem legyen rendőr! Úgy is nézzen ki, mint egy rendőr. Például legyen neki olyan kényszerítő eszköze, amivel a rendőri intézkedéssel szembeni ellenállás megtörhető. Úgymint gumibot, bilincs, gázspray, kard, lőfegyver. És adott helyzetben használja is mindezeket. Törje meg, amit meg kell törnie.
Igen ám, a gond az, hogy drága a kényszerítő eszköz. Macerás is használni. Gumibotozni olyan snassz! Ha értik, mit is akarok mondani! (Lásd még diktatúra!)
Mi lenne, ha egy pillanat alatt leütnénk az ellenállót a lábáról? – gondolhatták a zsarupalota valamelyik íróasztalánál. És gondolkodtak tovább. Elektromos sokkoló a megoldás, darabja 180–200 ezer forint. Kijön az egész 18 millióból.
A hülyének is megéri. A javaslat nyilván egy olyan hozzáértőtől jött, aki látott már horgászt hanyatt esni a villamos angolna kisülésétől.
Hogy a sokkoló mit tesz egy szívbeteg emberrel? Kit érdekel?
Egy szívbeteg ember ne garázdálkodjék csak úgy összevissza, mert megüti az áram. Vagy a guta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!