Hírek

2005.06.01. 00:00

El akarták rabolni hétfőn a per védett tanúját?

Még a kecskeméti maffiaper vádlottai is elmosolyodtak tegnap, amikor folytatta a koronatanú a vallomását. Szlobodan Sztojanovics azt állította, hogy hétfőn el akarták rabolni a per harmadik védett tanúját. A budapesti éjszakában Szlobóként ismert Sztojanovics elmondta: hétfőn találkozott a harmadik védett tanúval.

Szemán L.

Ő egyébként magyar nemzetiségű szerbia-montenegrói állampolgár. Aki elmondta Szlobónak, hogy hétfőn megjelent a tartózkodási helyén egy piros terepjáró. A benne ülő férfiak azt állították, hogy rendőrök, és arra kérték a tanút, hogy menjen velük a bíróságra. A tanú tudta, hogy hétfőn nem kell bíróságra mennie, így felhívta mobiltelefonon a rendőrségi kapcsolatát, aki megerősítette, hogy senkit sem küldtek érte.

Ezt követően Szlobó rendőrségi vallomásait olvasták fel. Lényegében ugyanaz, a váddal azonos tartalmú szöveg hangzott el, mint hétfőn, amikor Szlobó már elmondta mindezt. Tegnap is feltűnt, hogy Szlobó végig orosz, illetve ukrán bérgyilkosokról beszélt. A vádirat azonban szlovák bérgyilkosokról szól, akikkel a vádlottak meg akarták öletni üzleti ellenlábasukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!