Hírek

2005.04.30. 06:13

Roman Abramovics játékszerei

BAMA

Abramovics két esztendő alatt szinte példátlan „forradalmat” kirobbantva tarol az angol piacon. Ma például már bajnok lehet a csapata: a száesztendős Chelsea ötven év után ülhet fel újra az angol futball trónjára. Abramovicsnak futja mindenre: a csapatra, az erősítésekre és a magánéletre is. Árvaságban nőtt fel, korán megismert feleségével, Irinával immár öt gyerekük van. A Reggel most utánajárt annak, milyen „gépparkot” vásároltak maguknak.

Nincs nála gazdagabb negyven év alatti ember

Roman Abramovics 1966. október 24-én született Szaratovban. Másfél éves korában elveszítette édesanyját, majd négyéves volt, amikor édesapja egy építkezésen baleset áldozata lett. A szörnyű múlt jelentette pokolból aztán a csillagok közé rakétázott: a leggazdagabb orosz ma egyszersmind a világ 21. leggazdagabb embere. Az őt megelőzők egyébként mind bátyjai (vagy nővérei) lehetnének – sőt, a komputermágnás Michael Doll az egyetlen, aki nem idősebb nála legalább tíz évvel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!