Hírek

2005.04.02. 07:57

Örökrangadó a fővárosban

Tíznapos szünet után folytatódik a bajnokság az NB I-ben. A forduló legérdekesebb összecsapásának a vasárnapi MTK–Ferencváros-örökrangadó ígérkezik. A találkozót a televízió is közvetíti.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="281"] A kispestiek (fehérben) Békéscsabán lépnek fel, a harmadik tavaszi győzelmükre hajtanak
[/caption] A 19. forduló szombati napján csak egy összecsapás lesz a fővárosban, a Vasas a Sopront fogadja. Ezt a találkozót azért rendezik délután, mert a Fáy utcai stadion meghibásodott világítását még nem sikerült megjavítani. A piros-kékeknél hiányozni fog a műtéten átesett Plókai és a sérült Gyánó. Pintér Attila viszont a legjobb összeállításban küldheti pályára a Sopront. Az Újpest Nyíregyházán szeretné feledtetni a gyengébb tavaszi rajot. A hazaiak viszont abban bíznak, hogy megerősödve a brazil csatárral, Celsóval és a Békéscsabáról érkezett Simonnal meglepetést okoznak a lila-fehéreknek. A Honvéd megszerezheti harmadik tavaszi győzelmét a szerződésbontások miatt tartalékos Békéscsaba ellen. A vasárnapra maradt örökrangadó kérdése, hogy milyen lesz a zöld-fehérek hozzáállása, hiszen a kluib még mindíg adósa a játékosoknak. Egyébként is nehéz percek várnak a Fradira, mert az MTK tavasszal még nem vesztett pontot.

Egyelőre türelmesek a Ferencváros játékosai

„A klub tartozik nekünk, a megígért határidőre nem tudtak törleszteni. Egyeztettünk Furulyás János elnök úrral, aki kérte, legyünk türelemmel, mert van remény a mielőbbi megoldásra. Szeretnénk megvédeni bajnoki és kupaelsőségünket is, és ezért mindent megteszünk. Szeretnénk külön szólni játékostársunk, Adem Kapic helyzetéről is. Tudjuk, hogy jogi lépéseket tett a klub ellen. Mi egyelőre nem kívánunk hozzá hasonló utat választani, de kijelentjük, hogy a csapatnak szüksége van rá.” – áll a Ferencváros játékosainak közleményében.

A 19. forduló műsora

Szombat

Vasas–Sopron 16.30

Nyíregyháza–Újpest 16.30

Győr–ZTE 18.00

Békéscsaba–Honvéd 19.00

Diósgyőr–Pécs 19.00

Fehérvár FC–Debrecen 19.00

Vasárnap

MTK–Ferencváros 10.50

Vasas–Sopron 16.30

Nyíregyháza–Újpest 16.30

Győr–ZTE 18.00

Békéscsaba–Honvéd 19.00

Diósgyőr–Pécs 19.00

Fehérvár FC–Debrecen 19.00

Vasárnap

MTK–Ferencváros 10.50 A kispestiek (fehérben) Békéscsabán lépnek fel, a harmadik tavaszi győzelmükre hajtanak -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!