Hírek

2005.04.25. 00:00

Megtalálták a vízbe fulladt kisfiú testét

Sajnos már csak holtan találták meg azt a kisfiút, aki csütörtökön délután tűnt el Dorog-házáról. Kerékpárjára pénteken bukkantak rá a Zagyva-patak partján.

Szemán L.

A hétéves Beregi Martin csütörtökön kerékpárján indult a Zagyvához. A megáradt patakot akarta megnézni és beleeshetett a vízbe. A rendőrök, a tűzoltók és a különleges mentőszolgálat munkatársai többször is átkutatták a patak medrét. Még a híres Mancsot, a keresőkutyát is bevetették. Végül szombat délután a maconkai víztározótól 500 méterre akadtak rá a kisfiú holttestére. Az ár másfél kilométernyit sodorta a testét. A bátonyterenyei rendőrkapitányság vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az országban 2002-ben 28 tizennégy évnél fiatalabb gyerek fulladt vízbe. Idén legutóbb március 23-án Fajsznál a Dunába fulladt egy 9 éves kislány. A gyerek a pajtásával játszott a kompkikötőben, amikor megcsúszott és a folyóba esett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!