Hírek

2005.04.25. 00:00

Keresztül Pest Megyén

BAMA

Budakeszi Diákétkeztetés
Április 28-án tartja kuratóriumi ülését az Egészséges Diákétkeztetés Közalapítvány a polgármesteri hivatalban. A három kurátor a működés feltételeit, a közalapítvány céljainak megvalósítását beszéli meg. (vs)

Cegléd Véradás
Holnap délelőtt 9 és 12 óra között a ceglédi Török János szakiskolában várják a véradókat. Ugyanezen a napon délután 2 és 4 óra között a csemői Ladányi Mihály általános iskolában gyűjtenek vért. (vs)

Diósd Meghívás
Megérkezett a német partnertelepülésről az ottani Piactéri Napokra szóló meghívó. A diósdi delegáció június 17-én utazik Alsbach-Hähnleinba. A résztvevőket zömmel a helyi civil szervezetek delegálhatják. (vs)

Érd Sportcsarnok
A képviselő-testület elfogadta a sportcsarnok-beruházásról szóló előterjesztést, így még az idén megkezdődhet az első érdi sportcsarnok építése. A létesítményben uszoda is helyet kap majd. (vcs)
 
Göd Toborzó
A vízilabda-szakosztály úszni tudó, 8–14 éves fiúk és lányok jelentkezését várja. Horváth Ákos vezetőedzőnél munkanapokon 8–17 óráig lehet jelentkezni a 20/ 9616-515-ös telefonszámon. (vs)

Kistarcsa Csigaház
A Kistarcsai Kulturális Egyesület barokk estet rendez április 30-án a Csigaházban. A program illeszkedik a történelmi korok megidézésének sorozatába. A korábbi reneszánsz és római kori lakomák után most XV. Lajos korát elevenítik fel. (vs)

Maglód Faluparlament
A kistérség településeinek képviselői április 27-én a művelődési házban tartanak eszmecserét. A főváros szomszédságának előnyeiről és hátrányairól cserélik ki tapasztalataikat. (vs)

Sülysáp Segítség
A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat bármilyen ügyben a lakosság rendelkezésére áll, ami a születéstől az elmúlásig egy családban előfordulhat. Szolgáltatásaik közé tartozik a pszichológiai foglalkozás
és jogi tanácsadás, ezeket előjegyzés alapján lehet igénybe venni. (vs)

Szada Tagfelvétel
A SZAFT Ifjúságsegítő Egyesület új tagok jelentkezését várja május 1-jéig. Az egyesület célja, hogy kulturális és szabadidős programokat szervezzen, illetve kortárssegítő munkájával képviselje és
segítse a fiatalokat. (vs)

Zebegény Tanösvény
A Göncöl Szövetség és a Zebegény Teleház Alapítvány összefogásával elkészült a Dunakanyar út túraútvonalának újabb szakasza. A tanösvényt ünnepélyesen vasárnap délután nyitották meg. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!