Hírek

2005.04.16. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Abony Közbiztonság A képviselő-testület áprilisi ülésén elfogadta a közrendről, közbiztonságról szóló beszámolót. A polgárőrség tagjai közül többen is eredményes munkát végeztek, ezért hat embert elismerésben részesítettek. (vs)

Gödöllő Beíratkozás A tanköteles korú, leendő első osztályos gyermekeket április 22-én 8 és 18, április 23-án 8 és 12 óra között lehet beíratni az iskolákban. Szükséges az óvodai javaslat, a gyermek születési anyakönyvi kivonata és a lakóhely-igazolás. (vs)

Isaszeg Csemetekuckó A Baba- mama klub következő rendezvénye április 18-án lesz. Skita István gyógyszerész válaszol majd a feltett kérdésekre. (vs)

Monor Regionális Ki Mit Tud? Tegnap kezdődtek meg a monori Művelődési Központban a tehetségkutató verseny regionális elődöntői. Három nap alatt tíz kategóriában 117 műsorszám bírálata történik meg, amelyekben összesen nyolcszázan lépnek színpadra. A döntőt április 24-én 11 órakor rendezik. (vs)

Nagymaros LOMTALANÍTÁS Április 18-án azokból az utcákból, ahol hétfőn, április 19-én azokból az utcákból, ahol kedden, április 20-án pedig azokból az utcákból, ahol szerdán van szemétszállítás, viszik el a lomokat. A fémhulladékot, a nem szennyezett, kötegelt papírt újrahasznosítás céljából külön gyűjtik. (vs)

Pilisvörösvár Szeméttelep A város önkormányzata a Kacsa-tó körüli szeméttelep felszámolásával és rendbetételével a Pilisteam Bt.-t bízza meg. A 2005. évi költségvetésben erre a célra 1970000 forint + áfa összeget biztosítottak. (vs)

Tápiószőlős Jegyző nélkül Még egy évig sem dolgozott Zsikóné Kendra Klára a polgármesteri hivatalban. Előbb beteget jelentett, majd közölte, hogy a budapesti kerületek fővárosi földhivatalába távozik. A hivatali munkában azonban nincs fennakadás, egyelőre az apparátus egy tapasztalt vezetője viszi az ügyeket. (vs)

Pomáz Véradás A Művelődési Ház és Könyvtár épületében április 21-én 12–17 óráig várják a segíteni szándékozó véradókat. Kérik, hogy mindenkinél legyen személyi igazolvány és taj-kártya. (vs)

Százhalombatta Régészeti Park A halomsíroknál vasárnap tartják a szezonnyitó rendezvényt Időlabirintus címmel. A délelőtt folyamán a bronzkori növényekről tartanak előadásokat. Délután növényi alapanyagokból készítenek tárgyakat. Aki pedig megéhezik, megkóstolhatja az ősi kemencében sütött őskori lepényt. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!