Hírek

2005.04.21. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Albertirsa Kerékpárút
A város elkészítteti a Dél-Pest megyei kerékpárút engedélyezési terveit, és megvalósíthatósági tanulmányát. A szükséges önrészt az önkormányzat a költségvetésből biztosítja. (vs)

Alsónémedi Civil támogatás
A képviselő-testület ötszázezer forintot különített el a civil szervezetek támogatására. A pénz pályázattal nyerhető el. A költségvetésből rendszeresen, évente támogatást élvezők nem pályázhatnak. A megítélt támogatással 2006. március 31-ig kell elszámolni. (vs)

Budaörs Játszótér
Az Árok utcai szabadidőparkban megújultak a játszótéri eszközök, és kilenc új játékot állítottak fel. A rugós játékok, a bébiü-léses hinta és a homokozó a kicsik játékkészségét, a mérleghinta, a kötélmászók, a csúszdákkal ellátott halászhajó a nagyobb gyermekek ügyességét fejlesztik. (vs)

Ecser Évadnyitó
A Rákosmezeje MGTSZ Horgászegyesület április 24-én rendezi meg évadnyitó horgászversenyét. Az ecseri horgásztó partján reggel 7 órától déli 12-ig tart a versengés. (vs)

ÉRD SPORTCSARNOK
Ma tárgyalja a képviselő-testület az érdi sportcsarnokról szóló előterjesztést. Ha a testület támogatja Döcsakovszky Béla polgármester javaslatát, egy év múlva már a város első sportcentrumába járhatnak az érdiek, ahol a labdajátékok megrendezésére alkalmas küzdőtér mellett versenyuszoda is várja majd a látogatókat. (vs)

Gödöllő Beiratkozás
A tanköteles korú, leendő első osztályos gyermek iskolai beiratását április 22-én 8 órától 18 óráig, illetve április 23-án 8 órától 12 óráig lehet megtenni. A lakóhely közelében lévő iskolába el kell vinni az óvodai javaslatot és a gyermek születési anyakönyvi kivonatát. (vs)

Szigetszentmiklós Áramszünet
Karbantartási munkák miatt április 22-én a Lakihegy részén, április 26-án a Bányatavak részén, április 27-én az Óváros részén, és április 28-án a Bucka városrészén folyik a munka. A felsorolt helyszíneken az adott napon 7.30 – 16.30 óráig nem lesz áram. (vs)

Telki Igazgató
A testület oktatási bizottságának ülésén úgy határoztak, hogy Pignitzkyné Lugos Ilona jelenlegi megbízott iskolaigazgatót az önkormányzat további öt évre bízza meg az iskola vezetésével. A bizottsági javaslatot a képviselő-testületnek el kell fogadnia. (vs)

Verőce Tüdőszűrés
A településen április 25-től május 3-ig lehet a vizsgálatra jelentkezni. A verőcei Faluházban hétfőn, szerdán 12–18, kedden, csütörtökön, pénteken 8–14 óra között várják a 30 év feletti lakosokat. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!