Hírek

2005.04.18. 06:12

Hírek–hírességek

BAMA

Mary-Kate Olsen túlbiztosította kutyáját
Egymillió dolláros biztosítást kötött kutyusára Mary-Kate Olsen (18). A fiatal színésznő kedvence egy Luca névre hallgató, játékos kedvű labrador. A gazdi apró jeladót is ültettetett az állat bőre alá. Ha az eb elvész, ennek segítségével könnyen megtalálják majd.

Ben Affleck szereplőket válogat
Nagy fába vágta a fejszéjét Ben Affleck (33). A színész új területeken is szeretné kipróbálni magát, ezért forgatókönyvet ír és filmet rendez. A készülő produkció tervei már megvannak. Afflecknek csupán azt kell kitalálnia, hogy kik játsszák mozija főszerepeit.

Európa Kiadó-koncertek DVD-n
Megjelennek a tavalyi nagysikerű Európa Kiadó-koncertek DVD-n. A legendás zenekar több mint egy évtized szünet után lépett fel az A38 hajón 2004 áprilisában. A hamarosan a boltokba kerülő DVD-n a bulikon elhangzott dalok, fotók, interjúk és dalszövegek lesznek.

Ewan McGregor számára első a színpad
Nehéz helyzetben van Ewan McGregor (34). A színész szerepet kapott egy színdarabban, s emellett az új Star Wars-film kampányában is részt kell vennie. Nem lesz könynyű eleget tennie e két kötelezettségnek, hiszen mint mondta, nem szeretne hiányozni egyetlen próbáról sem.

Quentin Tarantino érzelmi kitörése
Nyakába borult Quentin Tarantino (42) A pofonok földje című hongkongi film rendezőjének, Stephen Chow-nak (43). A két rendező korábban sosem találkozott. Chow nagyon meglepődött, amikor Tarantino egy nap váratlanul beállított hozzá az irodájába, és a nyakába borult, így mutatva ki tetszését új filmje iránt.
 
Gwyneth Paltrow nagyon feledékennyé vált
Képtelen megjegyezni még a fontos dolgokat is Gwyneth Paltrow (32), amióta megszületett kislánya. A csinos színésznő korábban híresen jó memóriával rendelkezett, manapság azonban minden kimegy a fejéből. Paltrow egyébként új filmjében egy őrült pszichiáter lányát játssza.

Új dallal hódít a Neo Tones együttes
Saját dalok hallhatók a Neo Tones együttes második lemezén. A fiatal csapat Mi vagyunk című korongjáról megjelent a második kislemezes nóta is. A Szőke nő egy vidám, tavaszias dal, amely egyre többször csendül fel a hazai rádiókban.

Shakira két albummal tér vissza a popvilágba
Egyszerre két lemezzel jelentkezik hosszú hallgatás után Shakira (28). A kolumbiai énekesnő 2001-ben robbant be a popvilágba, de
a nagy sikert nagy csend követte. Shakira rajongói hamarosan egy angol és egy spanyol nyelvű albummal vigasztalódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!