Hírek

2005.04.15. 00:00

Botrány volt a törökbálinti községházán

Zsidai P.

[caption id="" align="alignleft" width="302"] Sándor Péter képviselő hiába kérte az iratokat, nem kapott semmit
[/caption]Lényegében kidobta a Reggel stábját Turai István polgármester a törökbálinti önkormányzat épületéből. Lapunk Sándor Péter (MIÉP) képviselőt kísérte el. Turai hétfőn azt ígérte lapunknak, bárki betekinthet majd az Anna-hegyi csatornázási szerződésbe. Sándor ezt már több hete kéri, eredménytelenül.

Turai ottjártunkkor zavarodottan közölte, nincs nála a szerződés, ezért nem lehet mit megtekinteni. Ezzel szemben az aljegyző azt mondta Sándornak, a papírok 12 óra 45 perckor megérkeztek a hivatalba. Albert Gábor, az Anna-hegyi vízközmű társulás elnöke hozta be. A szerződésből derülne ki, végül mennyiért építi a csatornát a kivitelező.

A Pest Megyei Víz- és Csatorna Építő Kft. (PVCS) 397 millió forinttal nyerte el az összközmű beruházást. Ezzel szemben Turai múlt héten elárulta, a PVCS már 460 millióért végzi a munkát. Ha ez így van, az egész közbeszerzési eljárás törvényessége megkérdőjeleződik. Turai a kínos szócsata után sietve távozott az épületből. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!