Hírek

2005.04.16. 00:00

A megcsalt elnökfeleség nőtársaival próbált vigasztalódni

Saját neméhez vonzódik, zavaros pénzügyei vannak és gonosz. Ezt állítja egy megjelenés előtt álló könyv szerzője Hillary Clintonról.

Csák Elemér

A kötet reklámszövege azzal hivalkodik, hogy „ez az igazság Hillaryról”, s azt firtatja, meddig megy el a volt elnökné politikai becsvágya kielégítésének érdekében.

A szerző a The New York Times egykori szerkesztője. Edward Klein számos könyvet írt, többek között a Kennedy házaspárrról. Nyilvánvaló célja, hogy botrányt akar csinálni, de azt is feltételezik róla, hogy megbízást teljesít, amikor igyekszik lejáratni az elnökséggel kacérkodó politikusnőt. A szerző mindenesetre nem kíméli hősét. A kiszivárgott vagy kiszivárogtatott részletek szerint főleg az asszony nemi beállítottságára helyezik a hangsúlyt. Ebből kiderül: Clintonnénak jól jött, hogy kiderült férje félrelépése Monica Lewinskyvel. Megcsalt, eldobott feleségként könnyebben közeledhetett saját neméhez, s állítólag közismert volt, hogy leszbikus orgiákat rendezett.

A szerző azt állítja: Hillary csupán harmincszor feküdt össze férjével, de csak, hogy gyermeke legyen.  A könyv ugyanakkor azt is megírja, hogy Chelsea nevű lánya ki nem állhatja az anyját. Edward Klein a megjelenésig nem hajlandó nyilatkozni könyvéről. Hillary egyik bizalmasa úgy fogalmazott: a mű nem más, mint szex és szemét.

A férfiak soha nem érdekelték igazán

Hillary Clinton feltételezések szerint csak azért maradt meg férje mellett, hogy megalapozza saját karrierjét. Sikerült elnyernie New York állam egyik szenátori székét, s állítólag arra készül, hogy demokrata jelöltként indul a 2008. évi elnökválasztáson. További politikusi pályafutását azonban befolyásolhatja, hogy ellenfelei egyre gyakrabban emlegetik másságát. A Globe című hetilapban egyik volt iskolatársa nemrég elmondta: egy gazdag lány négy éven át volt Hillary egyetemi szobatársa és szeretője, a férfiak sohasem érdekelték.

Névjegy: Hillary Rodham Clinton

Chicagóban született 1947-ben. A Yale Egyetem jogi karán végzett.

1972-től politizál,

1975–93 között ügyvéd,

1974 jogsegélyklinikát vezet,

1993–94: az egészségügyi reformprogram fő koordinátora,

1995-től publicista,

2001-től szenátor.

Csák Elemér A férfiak soha nem érdekelték igazán Hillary Clinton feltételezések szerint csak azért maradt meg férje mellett, hogy megalapozza saját karrierjét. Sikerült elnyernie New York állam egyik szenátori székét, s állítólag arra készül, hogy demokrata jelöltként indul a 2008. évi elnökválasztáson. További politikusi pályafutását azonban befolyásolhatja, hogy ellenfelei egyre gyakrabban emlegetik másságát. A Globe című hetilapban egyik volt iskolatársa nemrég elmondta: egy gazdag lány négy éven át volt Hillary egyetemi szobatársa és szeretője, a férfiak sohasem érdekelték. Névjegy: Hillary Rodham Clinton Chicagóban született 1947-ben. A Yale Egyetem jogi karán végzett.

1972-től politizál,

1975–93 között ügyvéd,

1974 jogsegélyklinikát vezet,

1993–94: az egészségügyi reformprogram fő koordinátora,

1995-től publicista,

2001-től szenátor. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!