Hírek

2005.03.08. 07:02

Visszatért Erdei önbizalma

Idén is szeretne Magyarországon gálát rendezi Erdei Zsolt klubja, az Universum. A WBO félnehézsúlyú világbajnoka legközelebb júniusban lép szorítóba, de még nem hazai környezetben.

Riskó Márton

[caption id="" align="alignleft" width="276"] Madár nem magyarázkodik többet a Garay elleni mérkőzéssel kapcsolatban, most végre pihenni szeretne
[/caption]Madár tegnap utoljára beszélt az argentin Hugo Hernán Garay elleni címvédő mérkőzés tapasztalatairól. Mint mondta, a szurkolókból vegyes érzéseket kiváltó összecsapás után egy-két napra maga is elbizonytalanodott, mostanra azonban visszatért az önbizalma.
– Akik közelről látták a mecscset, azok szerint én győztem.
A televíziónézők azonban úgy ítélték meg, hogy kikaptam, bár nyilvánvalóan befolyásolták őket a szakkomentátorok. Nem állítom, hogy én vagyok a világ legjobbja, viszont bárkivel felveszem a versenyt – mondja Erdei, aki újabb egyéves támogatói szerződést kötött a Praktiker barkácsáruházzal. – Nagy megtiszteltetés lenne Tarverrel, Johnsonnal, vagy Roy Jonesszal bokszolni, de egyelőre semmit nem tudok következő ellenfelemről – tette hozzá.
A négyhetes pihenőjét töltő Erdei a közeljövőben pszichológushoz fordul, mert szerinte lelkileg jobban kell bírnia a mérkőzéseket. Madár úgy gondolja, még korai arról beszélni, hogy esetleg összecsaphat a WBA címvédőjével, a legendás Dariusz Michalczewskit legyőző Fabrice Tiozzóval. Tudomása szerint az Universum még semmit nem tett a címegyesítő mérkőzés érdekében. Az istálló magyarországi ügyeit intéző Dámosy Zsolt sem tudott bővebb információkkal szolgálni. Mindössze annyit mondott a német istálló terveiről, hogy Erdei várhatóan júniusban bokszol legközelebb, s hogy az Universum  idén is rendezne gálát Magyarországon. Ezúttal azonban nem szabadtéren kerülne sor a rendezvényre, hanem csarnokban, valamikor az év végén. 

Tanúskodni hívják Madárt az Egyesült Államokba

Erdei Zsoltnak a jövő héten Las Vegasba kell utaznia. Nem a szorítóban akad elfoglaltsága az amerikai városban, tanúskodni hívják. Edzőjével, Fritz Sdunekkel legutóbbi ott tartózkodásuk idején szemtanúi voltak egy balesetnek, s most be kell számolniuk a látottakról. Erdeivel tart menyasszonya, Arabella is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!