Hírek

2005.01.18. 00:00

Rogán dumakormánynak nevezte a kabinetet

K. G.

– Az egyszerű emberek az életüket megkönnyítő lépéseket vártak Gyurcsány Ferenctől. Ma már azonban jól látszik, hogy eredmények helyett csak beszéd és beszéd van – jelentette ki tegnap Rogán Antal a Fidesz nevében. Szerinte a Gyurcsány kormány dumakormány, amely eltitkolja az emberek elől a tényeket. Ezért pártja politikusai a következő egy hét alatt nyilvános-
ságra hozzák azokat a tényeket, amelyek megmutatják az ország valódi állapotát. A politikus hangsúlyozta: a szegénység Magyarországon az elmúlt két és fél évben növekedett.
A kormány pedig hallgat arról, hogy hazánkban a lakosság harminckét százaléka a létminimum alatt él. Megjegyezte azt is, hogy a 2002-es kormányváltás óta az államadósság 3500 milliárd forinttal nőtt. Rogán szerint ebből a pénzből százötven évig biztosíthatnák az ingyenes tankönyveket és kilencszer építhetnék meg a Pécs és Budapest közötti autópályát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!