Hírek

2005.01.19. 00:00

Nem felelnek meg az uniós pályázatok a feltételeknek

Tóth Tímea

Eddig kevés uniós támogatást megcélzó pályázatot találtak megfelelőnek a magyarországi értékelőszervezetek a brüsszeli megmérettetésre. A beadványok értékelésével a Pro Régió Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési Kht.-t is megbízták.

Legutóbb a fővárosi Nonprofit Alapítvány hajléktalanok foglalkoztatására benyújtott pályázatát küldte vissza hiánypótlásra. Formai hiányosságokon túl számos költségről megállapították, hogy nem számolható el a kért száznegyvenmillió forintból. Lukovich Tamás, a cég ügyvezető igazgatója közölte, hogy minden segítséget megadnak a civil szervezetnek a jó pályázat elkészítéséhez.

Gyergyói Ildikó, az alapítvány vezetője azonban úgy véli, hogy ha az alapköltségeket nem fizethetik ki az elnyerhető pénzből, akkor az egésznek nincs értelme. Külföldi szakemberek példaértékűnek nevezték a pályázatot, ezért a Regionális Fejlesztés Operatív Program Irányító Hatósága vizsgálja, hogy jól bírálták-e el a pályázatot.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!