Hírek

2005.01.03. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Fót Segélyezés
A város családvédelmi bizottsága az új évben változtatni kíván a segélyezési rendszeren. A rendelkezésre álló keret mindig kevés, s a jelenlegi szabályozás következtében nem csak a valóban rászorulók részesültek a támogatásokból. (vs)

Gödöllő Változatlan a telekadó
Az önkormányzat 2005-ben nem emeli a telekadót. A 2003. január elsejétől végrehajtott adóemeléssel két és félszeresére emelkedett ennek az adónak a mértéke. Az új évben a várható bevétel ebből az adónemből harmincnégymillió forint. (vs)

Szentendre Újévi koncert 
A városháza dísztermében január 9-én, vasárnap este hat órakor a Szentendrei Kamarazenekar koncertezik. A zeneszámok felcsendülése előtt Miakich Gábor, a város polgármestere mond újévi köszöntőt. (vs)

Százhalombatta Lemondott a főigazgató
A városi egészségügyi intézmény vezetői megbízatásáról lemondott dr. Kőrösi László. Utódjának a képviselő-testület dr. Zelend Bélát nevezte ki, amíg pályázat útján be nem töltik az állást. (vs)

Vác Összeül a bizottság
A város gazdasági és városüzemeltetési bizottsága ma, az év első munkanapján tartja ülését. A napirenden a hulladékgazdálkodással foglalkozó társulás szabályzata és a térfigyelő rendszer karbantartása szerepel. Utóbbitól a város biztonságának növekedését várják a szakemberek. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!