Hírek

2005.01.19. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Abony Örökbefogadás
A Somogy Imre Általános Iskola ötödikes osztálya örökbe fogadott egy Srí Lanka-i árvát. A harmincas létszámú osztály diákjai egy éven keresztül a havi zsebpénzükből száz forintot adnak erre a célra. A szülők egyetértettek gyermekeikkel. (vs)

Diósd Rendkívüli ülés
A település képviselői a 2005. évi költségvetés elfogadásáig a támogatási keret terhére egymillió forintot biztosítottak a Diósdi Torna Clubnak. (vs)

Monor Áll a híd
A vasúti aluljáró építése az ütemterv szerint folyik. A híd elkészült. A közbeszerzési eljárás nyertesének június 15-én kell átadnia a forgalomnak a közúti vasúti aluljárót. (vs)

Nagykőrös Gazdaestek
Hagyományosak a városban a gazdaestek a téli hónapokban. A hét elején a salátatermesztésről, a műtrágyákról tudhattak meg hasznos dolgokat. Január 24-én pedig a pályázatírás alapjaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. (vs)

Százhalombatta Székház
Igazi székháza lesz a városi sportegyesületnek. A képviselő-testület az Óvárosi Sportközpont üzemeltetését 2014. december 31-ig, évi ötmillió forint támogatás mellett átadja a VUK SE részére. Az épület tetőtere továbbra is a cserkészcsapat otthona marad. (vs)

Szigetszentmiklós Ünnep
Az Ádám Jenő Zeneiskola, a Sziget Színház és a városi kórus közreműködésével tartanak ünnepi műsoros estet a magyar kultúra napja alkalmából Szigetszentmiklóson. A közösségi házban csütörtökön délután hat órakor kezdődik a rendezvény. (vs)

Vác Alpolgármester
Főállású alpolgármesterré választotta Tóth Árpádot a képviselő-testület januári ülésén. A megnövekedett feladatok indokolják a tisztség betöltését. Közel félszáz olyan pályázat, várospolitikai ügy van folyamatban, amely a városvezetés bővítését igényli. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!