Hírek

2005.01.25. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

(Tegnapi számunkban Varga Mihály, Telki polgármesterének fényképe helyett dr. Bóth János, váci polgármester fotója jelent meg. A tévedésért az érintettektől ezúton is elnézést kérünk.)

Cegléd Testületi ülés
A város önkormányzatának képviselő-testülete január 27-én, csütörtökön reggel kilenc órakor tartja következő ülését. Számos fontos téma lesz terítéken. Így többek közt az ez évi költségvetés főbb irányszámait is megtárgyalják a városatyák. (lma)

Diósd Előadás
Január 28-án, pénteken Az abortuszháromszög titka – Közösségi terhesgondozás és korai gyermekvédelem címmel előadás lesz a diósdi Kápolnakerti Közösségi Házban. A beszámolót dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetség alapító főtitkára tartja. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak. (lma)

Piliscsaba Nyílt nap
Január 28-án, szerdán nyílt nap lesz a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. A központi tájékoztatóra délben, az Auditorium Maximumban kerül sor. (lma)

Szigetszentmiklós Nyilvános ülés
A Duna menti település képviselő-testülete ma tartja soron következő ülését. Az eseményre a polgármesteri hivatal tanácstermében kerül sor délután 16 órakor. (lma)

Zsámbék Tervek
Több, szélgenerátorok telepítésével foglalkozó cég is fantáziát lát egy zsámbéki szélerőműpark felépítésében. A több milliárd forintos beruházás lehetőségét egyelőre vizsgálják. (lma)

Veresegyház Láthatók
A település honlapján már megtekinthetők a helyi adókról szóló rendeletek, valamint az önkormányzat üléseiről készült jegyzőkönyvek. Az érdeklődők emellett a hivatalok ügyfélfogadási idejéről is tájékozódhatnak. Az elektronikus kikötőt www.veresegyhaz.hu címen érhetik el. (lma)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!