Hírek

2005.01.19. 08:14

Átigazolási hírek a labdarúgó NB I-ben

BAMA

Sebők Vilmos kínai próbajátékon
ZALAEGERSZEG A ZTE vezetői biztosra veszik, hogy a válogatott csatár Waltner Róbert távozik. A játékos kapott ajánlatott külföldről és itthonról is, de még nem döntött. A klub másik válogatott labdarúgója, Sebők Vilmos is a távozás gondolatával foglalkozik.  A hátvéd a héten várhatóan Kínába utazik, ahol próbajátékon vesz részt. Ami az erősítést illeti, az egerszegiek szóban már megállapodtak a debreceni Andorka Péterrel. Már csak a DVSC válasza hiányzik, és ezt a mai napra várják.

Fiatalokat szerződtetnek a lila-fehérek
ÚJPEST Három utánpótláskorú labdarúgójának ajánlott fel profi szerződést az Újpest. A kiválasztott a 19 éves Vermes Krisztián, valamint a 18 éves Kiss Zoltán és Bergmann Balázs. A két 18 éves játékost Kisst és Bergmannt fejlődésük érdekében kölcsönadják a lila-fehérek. Bergmann Balázsért már jelentkezett is a PMFC, és valószínűleg tavasszal a pécsieknél szerepel a védő.

Öt játékosával szerződést bontott a Diósgyőri VTK
DIÓSGYŐR Öt labdarúgójával – Kövesfalvi István, Hornyák Vendel, Hompoth Balázs, Papp Gergely és Varga Balázs – szerződést bontott a DVTK.  A játékosok szabadon igazolhatóak. Helyükre bekerülhet  a román Ciprian Dianu, a szlovákiai Gáspár József, valamint Dabasról a kapus Uray András. Az átigazolási terveikben szerepel a ferencvárosi Nógrádi Árpád, és a fehérvári Halgas Tibor is, akiket ingyen kaphatnának meg. Elképzelhető, hogy a kispesti Vámosi Csaba is a DVTK-ban folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!