Hírek

2004.12.02. 07:27

Zűrzavar a Fradi körül

BAMA

A szerdai Basel elleni UEFA-kupa-mérkőzés előtt úgy tűnt, bejelentik, hogy új tulajdonosa van a Ferencvárosnak. Információink arról szóltak, hogy az egyesület egy ír befektetői csoport kezébe kerül 1,7 milliárd forintért. Alátámasztotta értesülésünket, hogy a klub kommunikációs irodájától külön meghívót kaptunk a találkozót megelőző sajtótájékoztatóra, mégpedig a következő szöveggel: „Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy az FTC rendkívüli sajtótájékoztatót tart… A Ferencváros jövőjét meghatározó eseményről lesz szó!”
Azonban semmilyen nagy horderejű bejelentés nem hangzott el, hacsak azt nem vesszük annak, hogy a T-Mobile 2007. június 30-ig meghosszabbította a klubbal kötött támogatói szerződését, és Furulyás cáfolt minden más, az eladással kapcsolatos  értesülést. Mindez nem újdonság, volt rá példa korábban is. Ezért aztán ne lepődjünk meg, ha decemberben mégis elkel a Fradi. Főleg, ha addig minden érdekelt tisztázza a tulajdonviszonyokat.
(Ferencváros–Basel 1-2)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!