Hírek

2004.12.29. 00:00

Visszavenné az eladott közműcégeket a Fidesz

Vajta Z.

[caption id="" align="alignleft" width="234"] Kupper András egy panellakásban nyilatkozott az idei év eredményeiről
[/caption]Elviselhetetlen terhet ró a budapesti lakosságra a jövő évi közműdíjemelés. Egy panellakás havi fenntartási költsége 40-60 ezer forint lesz – közölte Kupper András. A Fidesz fővárosi frakcióvezetője egy panellakásban értékelte az évet, ahol a Fidesz óbudai képviselője, Kemény Krisztina lakik. Ő is megerősítette, milyen drága az élet panelban. Kupper András a legnagyobb hibának a közműdíjak drasztikus emelését tartja. A politikus szerint vissza kellene vásárolni az eladott közműcégeket.

Bőhm András, az SZDSZ frakcióvezetője azt mondta, ez több tízmilliárd forintba kerülne. A megemelt közműdíjak fedezik az olyan beruházások költségeit, mint a füstgázmosó és a szennyvíztisztító. Ebből a pénzből épülnek a csatornák is.

A Fidesz sikernek tartja, hogy Demszky Gábor a népszerűségi lista végére került. A párt arra kéri az embereket, ne dőljenek be a főpolgármester jövő évi népszerű intézkedéseinek. Az SZDSZ szerint a Fidesz lejárató kampánya is hozzájárult Demszky népszerűtlenségéhez. Jövőre a városvezetés azon dolgozik, hogy jobb legyen a budapestieknek – mondta Bőhm András. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!