Hírek

2004.12.03. 00:26

Letartóztatták a Fradi kerékpárversenyzőjét

Szemán L.

Előzetes letartóztatásba helyezte szerdán a bíróság Szegeden a Ferencvárosi Torna Club (FTC) válogatott, hivatásos kerékpárversenyzőjét, Sz. Gábort (30).
A sportolót még kedden saját élettársa jelentette fel a rendőrségen. Eszerint a férfi nyár eleje óta rendszeresen verte. A lány feljelentésében azt is állítja, hogy többször az is előfordult, hogy élettársa a nyílt utcán fenyegetéssel, erőszakkal orális szexre kényszerítette. Az is megtörtént  a feljelentés szerint, hogy az FTC sportolója bezárta őt a lakásba és napokig nem engedte szabadon. Sz. Gábort súlyos testi sértéssel, személyi szabadság megsértésével, szemérem elleni erőszakkal és jármű önkényes elvételével gyanúsítja a rendőrség. A férfi kihallgatása során kijelentette, hogy megértette a gyanúsítást, ám azt állította, hogy egyáltalán nem emlékszik semmire. Ügyvédje szerint skizofréniában szenved, a bűncselekményeket beszűkült állapotban követhette el, ezért nem emlékszik vissza rájuk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!