Hírek

2004.12.03. 06:39

Kiss Szilárd saját játékosaiban bízik igazán

BAMA

Farkas Ágnes nem akart bővebben beszélni arról, hogy miért nem vállalta a szereplést az egy hét múlva rajtoló női kézilabda Eb-n. Sugár Tímea véd ma a románok elleni zártkapus mecscsen, bár az olimpia után másodszor is kimaradt a keretből, ám egyelőre nem akarta kommentálni történteket.
Farkas az olimpián méltatlanul kevés lehetőséget kapott Mocsai Lajos szövetségi kapitánytól, aki rendre csak a végjátékban küldte be az átlövőt. Az új kapitány, Kiss Szilárd kinevezése után arról beszélt, hogy kíváncsi, mit is tud valójában a játékos. A tesztmérkőzéseken mégsem tölthetett olyan sok időt a pályán.

A kapusügyről a háttérben többen arról pletykálnak, hogy a szövetségi kapitány, a győri kézilabda főembere, Vanyus Attila hatására döntött Athénban a honosított orosz Irina Sirina mellett. A kapitány két hónapja még arról beszélt, hogy a válogatásnál nem élveznek előnyt klubcsapata, a Dunaferr játékosai. Nos, a tizenötös keretben kilenc újvárosi szerepel. Lapzártakor. Női felkészülési mérkőzés: Magyarország–Románia 35-24 (18-12).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!